Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen garage. Ik had een opleiding gevolgd aan de Universiteit als marketeer. Ik kwam na het behalen van mijn opleiding echter maar niet aan het werk. Ik had bij een aantal bedrijven gesolliciteerd maar ze zochten overal iemand met meer werk ervaring. Ik besloot daarom om mijn eigen bedrijf op te richten. Het pand wat ik had gekocht was echter wel toe aan een renovatie. Ik wilde ook LED tl kopen voor de verlichting.

LED tl

Website van Ledslets

Toen ik op het internet had zocht naar LED tl kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken omdat ik het voordeligst uit wilde komen. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van Ledslets. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze beschikken over een erg groot assortiment zodat je als als klant erg veel keuze hebt in veel verschillende producten. Nadat ik een tijdje op de website had gekeken en de informatie had gelezen die over de producten vermeld stond besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf omdat ik hulp nodig had met het maken van de beste keuze. Ik had telefonisch contact opgenomen en ik werd door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan. Na het telefoongesprek ben ik overgegaan tot een aankoop die de volgende dag al geleverd werd.