Ik heb laatst een mooie garderobekast in Amsterdam bij Hubo Amstelveen gekocht! Heb jij hun website al een keer bezocht?

Altijd handig

Iedereen kent het wel, je huis opruimen in het weekend. Voorafgaand zie je er alweer tegenop. Met als doel om je huis rustiger en opgeruimder te maken gaan je dan ook aan de slag. Je start met het opruimen van de kinderspullen, daarna het papier wat overal ligt en je eindigt met kleding wat op 100 verschillende plekken in het huis te vinden is.

Je kunt al gauw concluderen dat je te weinig opslag ruimte hebt. Je mist nog een grote garderobekast om al je kleding in kwijt te kunnen.

kast op maat

Bij Hubo Amstelveen weten ze hoe ze met dit probleem om moet gaan. Het is daar namelijk zelfs mogelijk om kasten op maat te laten maken. Ook zorgen ze ervoor dat je kast aansluit op de rest van het interieur. Naast garderobekasten hebben ze ook ervaring met TV-meubels, boekenkasten, badkamerkasten, keukenkasten, schuine kasten en room dividers.

Afgelopen week ben ik zelf langsgegaan om een kast te laten ontwerpen. Ze beantwoorden vriendelijk al mijn vragen en ik vertrok als een tevreden klant.