Zonnepanelen worden een van de beter bekende elektriciteitsproductie op het moment. Dat komt omdat er op dit moment veel stijging is in de prijzen van gas en elektriciteit. Zonnepanelen zijn heel handig en uiteindelijk voordelig geworden. In Limburg worden zonnepanelen veel verkocht omdat daar veel mensen denken aan het milieu. Over zonnepanelen Limburg valt daarom ook veel te vertellen. Dat gaan we doen in deze blog. Wij gaan je uitleggen wat ongeveer het jaarlijkse verbruik is en wat de beste merken zijn van zonnepanelen zodat ik jou kan overhalen om ook de stap te nemen tot investering. Lees maar gauw verder over de zonnepanelen montage.

Wat gebruik je jaarlijks van het zonnepaneel

Veel mensen hebben de vraag hoeveel kilowatturen ze verbruiken per jaar. Dit hangt natuurlijk af van hoeveel zonnepanelen je hebt op je dak en hoeveel wattpiek een zonnepaneel heeft. Stel je woont in een rijtjeshuis, maar je wilt toch profijt hebben van zonnepanelen. Dan is het verstandig om zonnepanelen te kiezen die hoge capaciteiten hebben. Denk dan aan 300WP of meer. Je kan dan per jaar circa 2200 kWh opwekken. Nou zijn deze zonnepanelen wel wat duurder, maar je haalt dan wel het meeste kWh uit een zonnepaneel. Als je een woning hebt die maar maximaal 16 panelen op het dak kan hebben dan kun je in de meeste gevallen jou jaarlijkse verbruik goed afdekken. Dan moet je wel eerst goed weten wat jouw jaarlijkse verbruik is. Een zonnepaneel van 270WP moet in de meeste gevallen voldoende zijn. Met deze 270WP kun je 3750 kWh verbruiken. 

Hoe groter je dak, hoe meer zonnepanelen. En hoe meer je hebt aan de duurzame energie die je opwekt. 

Welke zonnepanelen zijn het beste en gaan het langste mee

deze merken die we op gaan noemen zijn beter uit de test gekomen dan gemiddeld. Conenergy is een Duits bedrijf die al 50 jaar lang bestaan. Dat komt omdat ze niet alleen zonnepanelen produceert, het is een bedrijf die meerdere duurzame energie produceert op verschillende manieren. Ook helpen ze bij het maken van elektrische auto’s. En het is een groot internationaal bedrijf. Ook dit bedrijf is Duits AEG staat voor Allgemeine elektricitäts gesellschaft. In het nederlands betekent dit algemene elektriciteitsmaatschappij. Het is een Duitse producent die veel onderdelen heeft wat met elektriciteit te maken heeft. Waaronder dus zonnepanelen. Maar ze werken ook met niet duurzame producten. Dit komt omdat het bedrijf in 1883 is opgericht. Toen had men nog geen duurzame elektriciteit.  Solar frontier is een Japans fotovoltaïsch bedrijf dat dunne film zonnecellen produceert en ontwikkeld met behulp van CIGS technologie. Het bedrijf is volledig gericht op Zonne-energie en is opgericht in 2006. Het bedrijf is gevestigd in Minato in Tokio. Dit zijn ook de zonnepanelen die het meeste verkocht worden in Nederland. 

Categorieën: Zonnepanelen