tuinaanlegWanneer u op zoek bent naar een goede en betrouwbare hovenier is hovenier Huissen een echte aanrader! Hovenier Huissen heeft al veel tuinen onderhouden en opgeknapt ook bij u in de omgeving. De tuin wordt altijd netjes en verzorgd opgeleverd, de klant hoeft hier niets meer aan te doen en kan heerlijk gaan genieten van zijn/haar nieuwe tuin.

Mijn ervaring met hovenier Huissen :

Ik ben echt een persoon die houdt van de natuur en het buitenleven. Ik ben een klein jaartje geleden verhuisd naar dit huis. Het huis was echt het huis van mijn dromen maar de tuin was echt afschuwelijk. Ik heb de hulp van hovenier Huissen ingeschakeld en de tuin eens flink onder handen laten nemen. Sinds hovenier Huissen de tuin heeft opgeleverd ben ik erg tevreden met mijn tuin. Ik zit nu regelmatig buiten. Weer of geen weer, ik heb een afdakje laten bouwen en wanneer ik het te koud vindt trek ik wel een jas aan. Je moet genieten van je tuin en van het buitenleven. Niet alleen in de zomer met 30 graden maar ook in de herfst en de winter. Ik ben erg tevreden over het werk dat hovenier Huissen heeft afgeleverd!