stukadoorOnlangs heb ik voor mijn bedrijf een nieuw bedrijfspand gekocht alleen moeten er nog wel een aantal dingen gebeuren. Onder andere het stukadoorswerk. Aangezien ik veel mensen ontvang, vind ik het erg belangrijk dat de uitstraling van mijn pand goed is. Het zal zorgen voor een goede eerste indruk bij de klant. Een goed stukadoorsbedrijf vind ik dan ook erg belangrijk en heb het er met veel mensen over gehad of zij een goed stukadoorsbedrijf wisten. Er kwamen veel suggesties binnen maar stukadoor Arnhem werd toch vaker genoemd. Ik ben vervolgens op hun website gaan kijken en heb een aantal recensies gelezen. Deze waren ook zeer positief. Op hun website geeft stukadoor Arnhem aan goed te communiceren met de klant over hun wensen. Dit sprak mij erg aan. Volgens stukadoor Arnhem wordt de klant altijd op de hoogte gehouden van het werk dat zij doen. Iedereen kan bij hen terecht voor veel verschillende stukadoorswerkzaamheden. Zo bieden ze binnen, buiten als exclusief stucwerk aan. Stukadoor Arnhem zijn experts op meerdere gebieden en ze ronden elke klus goed af. Dit hebben ze uiteindelijk ook bij mijn bedrijf gedaan. De werknemers zijn erg vriendelijk en ze hebben hard hun best gedaan. Ze hebben mij, zoals gezegd op de website, goed op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden en ervoor gezorgd dat mijn pand een mooie uitstraling heeft gekregen waar ik mijn klanten goed kan ontvangen.

Stukadoor Arnhem biedt veel verschillende diensten, zoals;

  • Glanspleister
  • Traditioneel stucwerk
  • Sierpleister
  • Buiten stucwerk
  • Exclusief stucwerk