makelaarsHeezen & Jansen is een makelaardij opgericht in 2008 door twee vakkundige makelaars genaamd Bram Heezen en Paul Jansen. Bram Heezen heeft 15 jaar ervaring met het helpen van mensen binnen de aan- en verkoop van huizen. Paul Jansen heeft maarliefst al 26 jaar ervaring. Zij zijn gevestigd in het dorp Elst (GLD). Naast dat zij een bekende makelaar zijn in Elst zijn zij ook een goede makelaar Nijmegen.

De makelaar Nijmegen die u kan helpen

Samen met u kijken we naar de best mogelijke resultaten. Als u uw huis wilt verkopen adviseren wij u over de vraagprijs en kijken we samen met u naar de verkoopstrategie die wij gaan hanteren. De verkoop van een huis duurt gemiddeld zo’n 6 maanden. Wij zijn een kleine makelaar Nijmegen. Naast de twee makelaars is er ook nog een secretaresse. Met dit kleine team hebben zij afgelopen jaar al 68 gezinnen geholpen met de aankoop en verkoop van hun huis. Wij houden van duidelijkheid. Samen met u gaan we door dit proces en begeleiden u hier doorheen.

Neem contact met ons op voor vragen

Bent u opzoek naar een goede en duidelijke makelaar Nijmegen? En heeft u vragen voor ons over het bedrijf, de aankoop of verkoop van een huis of over onze werkwijze? Neem contact met ons op via de website. Ook staan wij open voor een gesprek. Tijdens een gesprek kunnen wij kijken of wij dé makelaar zijn voor u en dat het klikt tussen ons.