GereedschapBaptist-Huissen is de speciaalzaak voor gereedschap, techniek en eigen veiligheid. Wij hebben een breed assortiment elektrisch gereedschap, ladders, handgereedschap, werkbanken en meer. Onze winkel is gevestigd in Huissen, dit is een kleine stad tussen de twee grootste steden van Gelderland, namelijk Arnhem en Nijmegen.

Verschillende soorten elektrisch gereedschap

Bij de Baptist-Huissen verkopen wij veel verschillende soorten elektrisch gereedschap. Wij hebben een breed assortiment gereedschap. Zo hebben wij onder andere verschillende soorten cirkelzagen en slijpmachines van het merk Einhell. Voor het elektrisch gereedschap verkopen wij ook onderdelen voor slijpmachines, boormachines en meer. In onze winkel staat vakkundige medewerkers die veel weten van klussen en verbouwen. Hier kunt u gratis advies vragen over elektrisch gereedschap of hoe je het beste de klus kan maken.

Goede service bij de Baptist

‘’Onlangs ben ik bij Baptist-Huissen geweest. Ik ben bezig met het verbouwen van mijn badkamer en hier had ik een goede polijstmachine voor nodig. Ik ben naar de Baptist gegaan voor advies. Op internet heb ik veel soorten gevonden en wist niet voor welke ik moest gaan. Bij Baptist-Huissen hebben ze mij vriendelijk geholpen met het kiezen van de juiste polijstmachine. De machine deed het heel goed en heeft ons goed geholpen.’’Contact

Als u vragen heeft voor ons over onze winkel of over een van onze artikelen bent u altijd welkom in de winkel. Wij kunnen u advies geven over een klus of over de productkeuze. Bij onze speciaalzaak krijgt u dus meer voor hetzelfde geld.