Kabelmanagement vindt u bij Shiraz Office Furniture. Kabelmanagement zijn alle middelen om de comfort van ICT te vergroten. De producten van Shiraz moeten storingsvrij en hufterproof zijn. Bij Shiraz vindt u gegarandeerd het product waar u naar op zoek was. Shiraz werkt met Duitse en Zweedse inbouw electrificatie middelen. Vanaf een zeer lage prijs kunt u kabelmanagement bestellen op de website van Shiraz.

 

Soorten kabelmanagement

Er zijn verschillende soorten kabelmanagement verkrijgbaar op de website van Shiraz. Een aantal voorbeelden hiervan zijn een kabelklem, een kabelslang, een koppelstuk, een vloergoot, een vaste kabelgoot en een buis en kabel zuil. Het is erg handig dat uw kabels weg kunnen worden gestopt, dit is een stuk veiliger en uw kantoor krijgt hierdoor een opgeruimde sfeer.

 

Vloergoot kabelmanagement van Shiraz

Voor op mijn kantoor was ik op zoek naar kabelmanagement van Shiraz. Op de site kwam ik bij vloergoot kabelmanagement terecht. Ik koos voor dit type kabelmanagement, omdat de aluminium vloergoot vlak op de grond ligt, waardoor er niemand over kan struikelen. De kabels worden vanaf onder in de vloergoot gemonteerd. De lengte 800 mm was de perfecte afmeting voor in mijn kantoor. Ik bestelde het kabelmanagement en ik ben er nog steeds erg enthousiast over. Een handige manier om de storende kabels te laten verdwijnen.

 

Meer weten over meubilair voor op het kantoor? Kijk dan ook hier!