Ik had samen met mijn vriendin onlangs een woning in Hengelo gekocht waarbij een nieuwe betegeling van de woon en badkamer nodig was. Daarom zocht ik meer informatie over de bedrijven bij ons in de buurt die zich bezighielden met particulieren betegeling . Na een tijdje te hebben gezocht op internet kwam ik uit op een bedrijf die zich had gevestigd in Hengelo het bedrijf genaamd Tegelmaxx .

Meer informatie op de website

Ik was op zoek naar meer informatie want we waren er nog niet echt uit over wat voor betegeling we zouden kiezen voor onze badkamer. Op de website was meer informatie te vinden en er was ook een kopje te vinden met inspiratie. Hier waren een aantal foto’s te vinden van badkamers met een erg mooie betegeling hierdoor kregen wij ook een idee voor wat we met onze badkamer wilde doen.

Bezoek aan de showroom

Toen we een bezoek brachten aan de showroom werden we erg vriendelijk te woord gestaan. We kregen ook advies over welke betegeling wij het beste zouden kunnen gebruiken voor onze badkamer. Nadat we een keuze hadden gemaakt kwamen wij erachter dat de prijzen die Tegelmaxx hanteert erg laag zijn en dat ze beschikken over een erg snelle levering. Kortom we kregen erg goed en vriendelijk advies en de tegels waren erg snel bezorgd we zijn erg dus erg tevreden.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.